Innstillinger

Tilpass Oppskriftslaboratoriet slik du vil ha det.

Utseende

Sikkerhetskopi

Alt lagres kun i denne nettleseren. Last ned en sikkerhetskopi jevnlig slik at du ikke mister oppskriftene dine hvis du bytter enhet eller sletter nettleserdata.

Nullstill data

Sletter alle egne oppskrifter, favoritter, handlelisten, måltidsplanen og matlageret, og laster inn demodataen på nytt.